Lutsen, onze sociale expert

Na zijn studie Kunsten, Cultuur en Media in Groningen kwam Lutsen al snel in de randstad terecht en koos hij voor een baan in de marketing. In onze vestiging in Utrecht verzorgt hij dan ook alles wat met social media te maken heeft. Van platformen zoals Instagram en TikTok weet hij alles. De site die hij het vaakst op een werkdag opent? Dat is Facebook. Klinkt als een droombaan..

Naam: Lutsen
Onderdeel van de OMS familie sinds: oktober 2021
Functie: Social Media Manager
Werkt in: Utrecht

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
‘Ik werkte al langere tijd voor een grote organisatie en wilde bewust naar een kleiner bedrijf. In een grote organisatie bestaat je werk uit een klein onderdeel van het grote geheel, terwijl ik bij OMS een breed takenpakket heb. Geen dag is hetzelfde en ik krijg hier ook echt de kans om mee te denken en een verschil te maken.’

Als iemand op een verjaardag aan je vraagt wat voor werk je doet, wat antwoord je dan?
‘Het korte antwoord is: ik zit in de marketing. Als men dan geïnteresseerd kijkt, leg ik verder uit wat ik doe. Ik hou me bezig met allerlei social media platformen. Ik verzorg daar niet alleen organische berichten, maar ook veel advertenties. We zijn hard aan het groeien met onze website INTOLED en dat komt mede dankzij juist adverteren en het in de markt zetten van ons merk. Dat ik daar een steentje aan kan bijdragen vind ik echt leuk!’

Wat is je grootste blunder op de werkvloer?
‘Ik heb ooit eens een mailing verstuurd waar een verkeerde kortingscode in stond. Klanten probeerden die kortingscode in te vullen, maar die werkte natuurlijk niet. Toen kreeg de klantenservice ineens wel heel veel telefoontjes en berichten. Ik heb toen gelijk een nieuwe code verstuurd die wél werkte. Gelukkig was er niemand boos, we maken allemaal wel eens een foutje. Van fouten leren we, dus gelukkig is daar bij OMS ook ruimte voor.’

Hoe is de sfeer in het marketing team?
‘In Utrecht heerst een heel fijne en ongedwongen sfeer. We zitten allemaal in dezelfde levensfase en kunnen het goed met elkaar vinden. Ook zijn we heel gelijkwaardig aan elkaar. Mijn officiële manager kijkt me bijvoorbeeld echt raar aan als ik hem manager noem.’

Contact

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan