Blije klanten maken Naomi’s dag

Naomi vindt het een uitdaging om zoveel mogelijk klanten tegelijk via de chat te helpen. ‘De druk die erbij komt kijken om die klanten zo snel en zo goed mogelijk te adviseren, daar krijg ik echt een kick van.’

Naam: Naomi
Onderdeel van de OMS familie sinds: oktober 2022
Functie: Junior Customer Support Agent
Werkt in: Heerlen

LED lampen, is dat echt jouw ding?
‘Nu wel! En voorheen waren het kabels, of telefoons. Je leert ontzettend snel over lampen. Het is af en toe wel ingewikkeld, maar dat houdt het ook uitdagend natuurlijk. En als je een bepaald onderwerp lastig vindt, dan kun je je kennis hierover bijspijkeren door het volgen van een training. Dat heb ik bijvoorbeeld gedaan met dimmers. En nu ik contractverlenging heb gekregen, blijf ik voorlopig nog wel even in de lampen!’

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
‘We starten altijd met een dagstart waarin de nieuwtjes van die dag worden toegelicht. Van welke producten is de voorraad weer aangevuld, zijn er klanten die extra aandacht nodig hebben of soms krijgen we een demo van een nieuw product dat we gaan verkopen. Daarna gaat iedereen volgens het rooster aan de slag. De ene dag ben ik meer aan het chatten en de andere dag werk ik veel mails weg uit de inbox of beantwoord ik telefoontjes.’

Wat is de meest opvallende vraag die je kreeg van een klant?
‘Er zijn nog altijd klanten die vragen of we halogeenlampen verkopen. Daar moet ik altijd zo om lachen, we heten natuurlijk niet voor niets INTOLED.’

Wat moet ik doen als klant om jou te spreken te krijgen?
‘Geluk hebben! Zodra ik bijvoorbeeld van een klant een mailtje beantwoord, wordt die klant aan mij gekoppeld. Zo hoeft een klant niet steeds opnieuw verhaal te doen. Dat is voor de klant natuurlijk super fijn, voor mij soms iets minder. Zo had ik een keer een klant waarbij het pakket niet was aangekomen. Wij starten dan een onderzoek bij Post NL om erachter te komen waar het pakket is blijven hangen. Ik moest deze meneer tot wel 3x toe teleurstellen dat zij nog steeds niet wisten waar zijn pakket was gebleven. Uiteindelijk kon ik hem wat beter nieuws brengen: Post NL is het pakket kwijtgeraakt en ik mocht het bedrag crediteren.’

‘Blije klanten maken echt mijn dag! Gemopper gaat bij mij het ene oor in, het andere weer uit.’

Contact

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan