Het opsporen van financiële foutjes kun je aan Karlijn overlaten  

Dat de financiële afdeling wel wat hulp kon gebruiken, is natuurlijk alleen maar een goed teken. Met meer dan genoeg werk op de plank, kwam Karlijn dan ook als geroepen. 

Naam: Karlijn
Onderdeel van de OMS familie sinds: mei 2023
Functie: Back office medewerker
Werkt in: Heerlen 

Hoe ben jij bij ons terecht gekomen?
‘Ik heb Communicatie en Multimedia gestudeerd in Maastricht. Daarna ben ik gaan werken in een tuincentrum. Daar was ik de hele dag bezig met planten en dat was geweldig, maar fysiek best zwaar. Vroeger was ik altijd al wel goed in exacte vakken en toen ik zag dat ze bij OMS hulp zochten voor in de backoffice en bij financiën, wist ik dat dit mijn volgende stap moest zijn.’

Hoe ziet jouw dag er uit in de back office?
‘Als ik het kantoor binnen kom, neem ik eerst de dag door met mijn collega’s. We kijken wat de prioriteiten zijn en waar we de dag mee gaan starten. Een groot deel van de dag vul ik met het verwerken van retouren. Ons distributiecentrum ontvangt retourpakketten die klanten opsturen. Daarna komt het bij mij terecht en ga ik na of alles klopt. Vervolgens verwerk ik de bestelling en krijgt de klant het geld weer terug.’ 

Heb je wel eens iets geks teruggekregen in een retourpakket?
‘We krijgen regelmatig een lamp terug die helemaal niet van ons is..’ 

Van welke taak op werk gaat jouw hart sneller kloppen? 
‘Wat ik echt leuk vind, is het controleren van facturen. Als ik daar een fout in spot, vind ik het een uitdaging om erachter te komen waar de fout is ingeslopen. Ik start dan een klein onderzoek en ben pas weer tevreden als ik de fout heb rechtgezet. Het opsporen van foutjes vind ik altijd een uitdaging trouwens. Als we een verkeerd product retour krijgen, of als er een lamp is geretourneerd die niet klopt met de bestelling dan ga ik uitzoeken waar de producten dan wél vandaan komen en of ze wellicht bij een andere bestelling horen. Ik rust niet tot ik erachter ben wat er nu precies gebeurd is!’ 

Wat weten we nog niet over jou?
‘Ik woon samen met mijn vriend en een paar bijzondere huisgenoten: een parelhagedis en een wimpergekko. Oh ja, en ook een paar gifkikkers. Dat krijg je als je vriend bij de dierentuin werkt. Ik heb ook normale hobby’s hoor! Ik hou van bakken en heb vanuit het tuincentrum natuurlijk een heleboel planten meegenomen.’ 

Contact

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan